We plassen tijdens het sporten!

Jij ook? 

Shop absorberende sportslips

Even champs
pee their pants

Wist je dat 50% van de vrouwen tussen de 12 en 69 jaar last heeft van urineverlies tijdens het sporten. Tot voor kort werd vrouwen verteld dat het komt doordat je ouder wordt, doordat je niet fit of slank genoeg bent of doordat je een paar kinderen op de wereld hebt gezet.

De waarheid is: tot wel 80% van de jonge sportvrouwen zonder kinderen heeft last van urineverlies, afhankelijk van het type sport.

Shop absorberende sportslips

Take back
your workout

Urineverlies in sport veroorzaakt bij veel vrouwen problemen met het zelfbeeld. Sommige vrouwen slaan intensieve oefeningen over of stoppen helemaal met sporten.

      This pisses us off!              
Onze absorberende ondergoed is gemaakt om vrouwen hun workouts terug te geven, zodat ze zich kunnen concentreren op wat echt belangrijk is: hun fitness, welzijn en atletische doelen.  

Shop absorberende sportslips

For women
by women

We kunnen je niet laten stoppen met plassen tijdens het sporten, maar we kunnen je wel behoeden voor gênante momenten in natte leggings.

Als een sportkledingmerk opgericht en geleid door een vrouw, weten we uit eigen ervaring de eisen van de vrouwelijke anatomie en de beperkingen van op mannen gerichte sportmerken. Hoe kan het dat we tegenwoordig robots naar Mars kunnen sturen, maar niet in staat zijn sportkleding te maken voor iets dat zoveel voorkomt onder vrouwen.

Shop absorberende sportslips

This is where
Runes Movement
 comes in!

Proefaanbieding - Zonder risico!

100% geld-terug-garantie op je eerste absorberende sportslips

Shop absorberende sportslips